top of page

YALAN ne kadar büyükse inananı da o kadar çok olur



Videodakiyle aynı başlığa sahip LondonReal Dijital Özgürlük Platformunda Brian Rose ile David Icke'nin "BİZİ SUSTURAMAYACAKLAR" Konulu Sohbetinin Özeti


"Var olan bir şeyi yok gibi göster, yok olan bir şeyi var gibi göster"

General Sun Tzu M.Ö. 600 "Savaş Sanatı" adlı eserinden.


Yeni dünya düzeni geliyor dediler. Dünya asla eskisi gibi olmayacak dediler. Ana akım medya ve sosyal medya destekli PANDEMİ PARODİSİ, para baronlarına istedikleri her şeyi fazlasıyla verdi. Tüm dünyanın psikolojisi bozuldu. Bugün dünyada yaşadığımızın adı tam olarak PSİKOLOJİK SAVAŞTIR.


Küresel elit tüm insanlığa savaş açmıştır. Büyük bir insanlık ve savaş suçu işlenmektedir. Sosyal mesafe adı altında insanoğlu; paranoya, kaygı bozukluğu ve travmaya sürüklendi. Nihayetinde global olarak ZORUNLU BİR AŞININ tüm dünya vatandaşlarına uygulanmasından bahsediliyor. Kenya'da 500.000 kız çocuğunu tetanoz aşısı yapacağız diye kandırarak KISIR bırakanlara nasıl güveneceğiz?


Corona'dan sonra dünyada işsizlik oranları olağanüstü arttı ve artmaya devam edecek. Kapanan iş yerlerinin tekrar açılması mümkün görünmüyor. Dünya genelinde gündelik yevmiye ile çalışan insanlar aylardır karnını doyurmakta, kiralarını ödemekte ve faturalarını ödemekte zorluk çekiyor. Küçük ölçekli işletmeler zaten battı. Küresel çete, orta ve büyük ölçekli firmaları çok ucuz rakamlarla ele geçirmeyi planlıyorlar ve bunu başaracaklar. BU SAÇMALIĞA BİR SON VERMEK ZORUNDAYIZ! Artık düşmanı tanıyoruz ve düşmanı tanımak, ona karşı zafer kazanmanın ilk adımıdır.

...

...

Yazının devamı alttaki bağlantıda...


Bir Yalan Ne Kadar Büyükse İnananı da O Kadar Çok Olur.

148 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page