top of page

TIBBIN GASPI


















John. D.Rockefeller ABD medyasını ele geçirdiğinde, aynı zamanda ABD tıbbını da gasp etti.


İlaçların petrolden yapılabileceği keşfedildiğinde Amerika'nın büyük petrol patronu, propagandacı ordusuna halkın gerçek algısını buna uygun değiştirmelerini emretti.


Petrol kaynaklı, müptelalık yapan ve patenti alınabilir ilaçlar "altın standart" olarak kabul edilirken binlerce yıldır kullanılagelmiş olanlar aniden alternatif olarak sınıflandırıldı.


Adolf Hitler, savaş kimyasalları üretmiş Alman eczacılık firmasını satınaldıktan sonra Rockefeller, politik gücünü, kongrenin, doğal tedavi yöntemlerini bilim dışı dolandırıcılık olarak ilan etmesi için sonuna kadar kullandı.


Daha sonra Rockefeller, Amerikan Tıp Derneği'nin kontrolünü ele geçirdi ve sadece kendi eğitim programının öğretilmesi şartıyla en önemli tıp okullarına muazzam bağışlar yapmaya başladı.


Otların, bitkilerin ve diyetlerin iyileştirme gücünün anlatıldığı her şey, çoğu tıp kitaplarından silindi. Rockefeller'ın planına muhalefet eden doktorlar medya tarafından çarmıha gerildi, Amerikan Tıp Derneği'nden (AMA) atıldı, tıp eğitimi yapma ve öğretme lisansları alındı.

Konuşmaya kalkanlar tutuklandı ve hapse atıldı.


Petrol tabanlı ilaçların kansere sebep olduğu ortaya çıkmaya başlayınca Mr. Rockefeller bu bilginin örtbas edilmesini sağlamak için Amerikan Kanser Derneği'ni kurdu.

John D.Rockefeller, bilindiği üzere ilaç endüstrisinin kurucusu olarak anılır.


Ve bu da Amerika'da "TIBBİ HATALAR" 'ın ölüm nedenleri sıralamasında 3.sırada yer almasının sebebidir.


İlaç endüstrisi, her yıl petrol endüstrisine harcanan miktarın en az 2 katını, yasaları, politikaları ve toplumsal algıyı değiştrimeye harcar.


Amerikan tekellerinin mimarı olan Mr. Rockefeller yüzünden başka hiç bir endüstrinin hayatımız üzerinde İlaç Endüstrisi'nden daha fazla etki gücü yoktur.



285 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page