top of page

Sadece Covid-19 'dan Ölmüş 1 Tane Hasta Yok. Bu, Tıbbi Olarak Kanıtlanmamış Henüz | Dr.Rashid Buttar

Güncelleme tarihi: 25 Şub 2023

[ Milyonlar İzlenen ve YouTube'dan Kaldırılan Video / Türkçe Dublajlı ]

1,5 Milyon Aboneli "The Next News Network" kanalında Dr. Rashid A. Buttar ile yapılan röportaj.

Viral olup 2 günde 200 bin izlenmeyi geçtikten sonra YouTube kanalımızdan da silinen videoyu izlemek için tıklayınız.


● Bu, ölüm sayısını yüksek göstermek için kullandıkları bir strateji.

● Aşı olduğunuz zaman, bildiğiniz grip aşısını olduğunuz zaman bu aşının içeriği senin vücudunun içersinde dolaştığı sürece yapılan teste covid-19 pozitif çıkartma ihtimali çok yüksek.

● Korku, korku, korku. Bu kadar korku adrenalin miktarını yükseltiyor vücutta. Vücuttaki stresi yükseltiyor. E bu kadar korku stresi yükselttiği zaman bilin bakalım noluyor. Vücudun bağışıklık sistemi zayıflamaya başlıyor. Bağışıklık sistemimiz zayıfladığı zaman her türlü virüse, her türlü bakteriye daha savunmasız hale geliyoruz.

● Ama beni asıl kızdıran, asıl sinirlendiren ne biliyor musunuz?

Piyasada 10 binlerce doktor var ve bunun bir düzenbazlık, bir sahtekarlık olduğunu biliyorlar.

Ama hiçbir şey söylemiyorlar. Yani bunlar ya tıp camiasından aforoz edilmekten, dışlanmaktan korkuyorlar, ya da hükumet bunların liasanslarını iptal edecek diye korkuyorlar.


Gary S Franchi:

Bir acil servis doktoru Bill Gates'i ve bu sahte salgının arkasındaki bilgileri sorguluyor.

Bu günkü konuğumuz Dr.Rashid Buttar Washington Üni. İlahiyat ve Biyoloji bölümlerinden mezun oldu.

Daha sonra osteopatik tıp okudu. Genel cerrahi ve acil vakalar üzerinde uzmanlaştı.

Daha sonra da askeri birlik doktoru olarak Amerikan osrdusunda görev aldı.

Kendisi metal zehirlenmeleri konusunda uzman.

3 ayrı tıp derneğinin üyesi.

Şu anda California'daki İleri Tıp Kurumu'nun müdürü olarak çalışmakta.

Şu anda bulunduğu klinikte ise "bağışıklık bozuklukları ve zehirlenme" konularında çalışıyor.

Kanser, otizm ve kalp hastalarıyla çalışıyor.


Son 20 senedir Amerika'nın en iyi 50 doktorundan birisi olma ünvanına layık görülüyor.

(Bilgi tam olarak yanlış olmasa da yaptığımız araştırmaya göre, sadece zamanında ünlü bir doktor tarafından kendi fikri olarak bir söylem şeklinde bu ünvana layık görülmüş. Ulaşabildiğimiz resmi bir listede yer almıyor)


"Evinizden Doktoru Uzakta Tutmanın 9 Yolu" 2010 yılında en çok satan kitaplar listesinde 1 numara olmuştu.

("Şu anda" değil, kitabın çıktığı 2010 yılında "En Çok Satan (Best Seller)" olmuştur.)

Bu videonun amacı Amerika'nın hastalık kontrol ve önleme merkezi olan CDC'yi, Bill Gates'i ve Amerika'daki derin devletiyle yaptığı ortak çalışmaları su yüzüne çıkartmak.

Bu hafta Trump yönetimi ve Jarome Adams sizinle aynı fikirde olduklarını kabul ettiler.

Ve de hem Dünya Sağlık Örgütü'nün hem de Amerikan Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin (CDC) tasarladığı modelleri bırakmaya karar verdiklerini açıkladılar.

Beyaz Saray'dan yeni gelen açıklamaya göre Dünya Sağlık Örgütü'nün sorumlu tutulacağını ve verilerin araştırılacağını öngörüyoruz.

Doktor Bey, lütfen seyircilerimize bu kanıya nasıl vardığınızı ve elinizdeki rakamların neden bu kadar yanıltıcı olduğunu anlatır mısınız?

Dr. Rashid Buttar:

...

2014 yılında bir grup toksikoloji, virüs uzmanı danışman bu işin tehlikeli olduğunu, hasara yol açabileceğini, dolayısıyla durdurulması gerektiğini söylediler.

2015 yılında kuzey Carolina Üniversitesi’nde yapılan ve “Doğa” dergisinde yayınlanan bir çalışmadan bahsediyorum.

(00:04:00 - Doğa Dergisi = NATURE Dergisi)

Ve o dönemde Amerikan hükumeti bu araştırmanın, bu çalışmanın durdurulmasını emretti. Şimdi bu konunun ne olduğunu size açıklamak istiyorum.

Yanılsamalı araştırma demek; doğal bir virüsü alıyorsunuz, laboratuvarlarda mutasyonlara uğratarak genetik yapısını değiştiriyorsunuz.

Amerika hükumeti de bunun üzerine bu çalışmanın durdurulmasını emretti. Bir salgına sebebiyet verebilir gerekçesiyle bunu durdurdular.

Fakat buna rağmen Fauci (Dr.Anthony Fauci) bu araştırmada kullanılması için önerilen bütçeyi onayladı.

Bu adam sadece kanunları çiğnemedi, içinde yaşadığımız bu çığ gibi büyüyen problemi bu adam yarattı.

2015 yılında kanunları deldi. Bu araştırmanın devam etmesi için fon yarattı ve bu araştırmanın sonucunda bu covid-19 sıkıntısı çıktı.

Şimdi deniyor ki 1,5 metre ara vermeniz lazım. 1,5 m seyahat edecek bir virüs yok. Tamamen yanlış bilgi.

Böyle bir saçmalık yok. Bu bir yalan. Dünya üzerindeki hiçbir bakteri, hiçbir virüs 1,5 m zıplayamaz.

Lütfen tıbbın, bilim dalının makul prensiplerine bakarak konuşalım.

Ama beni asıl kızdıran, asıl sinirlendiren ne biliyor musunuz?

Piyasada 10 binlerce doktor var ve bunun bir düzenbazlık, bir sahtekarlık olduğunu biliyorlar.

Ama hiçbir şey söylemiyorlar. Yani bunlar ya tıp camiasından aforoz edilmekten, dışlanmaktan korkuyorlar, ya da hükumet bunların liasanslarını iptal edecek diye korkuyorlar.

Yani inanamıyorum, bu olay dünyanın gidişatını değiştiriyor ve bu konuya hakim olan, bilgi sahibi olan bütün doktorların, bütün bilim insanlarının ağzını açıp konuşmaları, bilgilerini paylaşmaları gerekiyor. Yani bilim tamamen yok sayılıyor, tamamen göz ardı ediliyor burada.

İnsan fizyolojisinin nasıl çalıştığı konusundaki en temel prensipler burda resmen ihlal ediliyor, görmezden geliniyor. Viroloji, salgın hastalıklar, toksikoloji hakkındaki tüm temel bilgileri çöpe attınız.

Bunun üzerine testler yapılıyor. Biz bu testlerin doğru olmadığını biliyoruz. Bu testlerde mikrobu taşımayan insanlar pozitif çıkıyor.

Burda kullanılan test protokolü RT-PCR (real-time reverse transcription polymerase chain reaction). Yani eş zamanlı tersten kopyalama polimeraz zincirleme reaksiyon testi.

Bu test modeli 1980'lerde geliştirildi ve bu testi tasarlayan, geliştiren bilim insanları bu testin tanı amacıyla, teşhis amacıyla kesinlikle kullanılmayacağını çok net belirttiler.

Bu, genetik dizimi hali hazırda tanımlanmış virüsler için tasarlanmış bir testti sadece. Tanım yapmak, teşhis koymak için değil.

Bu, ölüm sayısını yüksek göstermek için kullandıkları bir strateji.

Bunla da tatmin olmuyorlar. Doktorlara, hemşirelere baskı yapılıyor.

Ölüm sertifikalarındaki ölüm sebebinin covid-19 olarak değiştirilmesi yönünde. Bu da yetmiyor, tıbbi profesyonellere, doktorlara direktif veriyorlar.

Benim de daha yeni bir direktif geçti elime. Eğer hasta şu, şu, şu belirtilerden ölmüşse ölüm sertifikasına covid-19 yazılacak diye.

Şimdi medyadaki görüntüleri takip ediyorsunuzdur. Farklı ülkelerden, farklı hastanelerden görüntüler geliyor.

Aynı görüntüler, aynı görüntüleri kullanıyorlar. Aynı insanların ölüm görüntülerini farklı yerlerde bir daha bir daha görüyorsunuz.

Mankenler kullanıyorlar görüntülerde dikkatle bakarsanız görürsünüz. Ambulanslar boş, hemşireler boş oturuyor. Sürekli bir korku gündemi pompalanmakta medya tarafından.


Korku, korku, korku. Bu kadar korku adrenalin miktarını yükseltiyor vücutta. Vücuttaki stresi yükseltiyor. E bu kadar korku stresi yükselttiği zaman bilin bakalım noluyor.

Vücudun bağışıklık sistemi zayıflamaya başlıyor. Bağışıklık sistemimiz zayıfladığı zaman her türlü virüse, her türlü bakteriye daha savunmasız hale geliyoruz.

Ve şimdi bakın, ortada bir ilüzyon geziyor. İnsanlar covid-19 sebebiyle ölüyorlar diye.

Fakat şu ana kadar 1 kişi ölmüş değil covid-19 yüzünden.

Tıbbi literatürde bir virüsün bir insanın ölümüne sebep olmasının adım adım izlenen bir metodu, bir yöntemi var.

Tamamen birebir, sadece covid-19 yüzünden ölmüş 1 tane hasta yok. Bu tıbbi olarak kanıtlanmamış henüz.

Şimdi biraz geriye gidelim. 1984'ten beri 1984 ile 2019 arasında yapılan resmi bir ton araştırma var. Bu araştırmaların hepsi şunu gösteriyor.

Aşı olduğunuz zaman, bildiğini grip aşısını olduğunuz zaman bu aşının içeriği senin vücudunun içersinde dolaştığı sürece yapılan teste covid-19 pozitif çıkartma ihtimali çok yüksek.


Şunu anlamak istiyorum; covid-19 yüzünden öldüğü belgelenmiş insanları alalım bakalım bunlardan kaç tanesi geçtiğimiz 10 yıl içersinde bu bahsettiğim grip aşılarından olmuş. Araştırmalar çok net gösteriyor. Eğer grip aşısı olursan, covid-19 testinde pozitif çıkıyorsun. İnsanların ölüm sebeplerinin covid-19 olduğu algısını yaymaya çalışıyorlar.


Telvizyonda görüntüler dolaşıyor. Daha yeni CBS’de haberlere çıktı bir tane hemşire. “Nolur bana bir maske bulun da hastane döneyim. Çalışmaya devam edeyim” diye röportaj yaptılar. Sonra ortaya çıktı ki bu kadın son 1,5 senede hiçbir hastanede çalışmamış. Eski bir hemşire. Sosyal medyada kullandıkları bir manken. Şu günlerde piyasaya baktığınız zaman yalan beyan, saptırılmış haber o kadar çok ki. İnanamıyorum, kulaklarıma inanamıyorum. Gördüklerime inanamıyorum.




İlk gösterim: 17.04.2020

"EXCLUSIVE: Dr. Rashid Buttar BLASTS Gates, Fauci, EXPOSES Fake Pandemic Numbers As Economy Collapses" başlıklı "The Next News Network" kanalındaki ilk video kaldırılmıştır.


Diğer Kaynak : https://youtu.be/BhLc3l5ROQk (İngilizce / ilk 12-13 dakika)

6.365 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page