top of page

Doktora Güvenilir mi? Kendi Koydukları Kuralları Çiğniyorlar !

Güncelleme tarihi: 16 Nis 2022

Sesli Görselli Video-Makale

















● Tutarsızlıkları yakalamakta beceriksiz zihinlerin baskın olduğu bir toplum sağ kalamaz. İşte bunun için toplumun bireyleri sürekli olarak birbirlerini tutarlı olmaya zorlarlar.

● Modern zamanın doktorları mesleğin ayakta kalabilmesi ve topluma hizmet edebilmesi, yani doktorluk hizmetinde güvenin sağlanması için ahlak ilkeleri belirlemişlerdir.

● Son iki yıldır ise az sayıda istisna dışında hepsi, üzerinde kendi uzlaştıkları, kendi kurguladıkları, birbirlerine öğütledikleri bu ilke ve kuralları çiğniyorlar veya çiğnenmesine tepkisiz kalıyorlar.

● Genel anesteziyle yapılan sıradan bir ameliyatta bile hastaya o çok küçük ölüm riskini anlatan doktorlar, BİNLERCE kişiyi öldürmüş bulunan iğneyi tavsiye ederlerken bundan söz etmiyorlar.

● Doktorlar ruhsatı alınmamış, faz 3 denemeleri bile yapılmamış olan ürünlerin riskleri hakkında hastaları aydınlatmamayı seçerek bunun bir araştırma veya deneme olduğunu bile söylemeyerek meslek ilkelerinden fazlasını çiğniyorlar.

● Yakın gelecekte 2020-2021 yılları doktorların mesleklerini kendilerinin yok ettikleri utanç yılları olarak hatırlanacak.


Makale olarak :

158 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page