top of page

CDC Belgeleri: "Nicelliği ölçülmüş, izole edilmiş Kovid-19 Virüsü MEVCUT DEĞİL"

Güncelleme tarihi: 5 Eyl 2021



13 Temmuz 2020 tarihli “CDC 2019-Yeni Koronavirüs (2019-nCoV) Gerçek Zamanlı RT-PCR Tanı Paneli“ başlıklı CDC (ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri) Belgesinin derinliklerine gömülü 39.sayfasının "Performans Özellikleri" başlıklı bir bölümde şöyle denmiş:


“Şu anda 2019-nCoV'un (kovid-19) nicel ölçülebilir izole virüsleri elde mevcut olmadığı için, 2019-nCoV RNA'larının tespit edilmesi için tasarlanmış tetkik testleri; klinik testleri taklit etmek üzere, insan A549 hücreleri ve viral taşıma ortamı süspansiyonundan oluşan bir seyrelticiye katılmış olan, cam tüpte (in vitro) kopyalanmış, karakterize RNA stoklarıyla test edilmişti.”

Buradaki anahtar ifade şudur: "2019-nCoV'un ölçülmüş virüs izolatı şu anda mevcut olmadığından ..."

Var olan her nesne niceldir, yani ölçülebilir. Bu ifadede "NİCEL" teriminin kullanılması şu anlama gelir: CDC'de ölçülebilir miktarda virüs yoktur, çünkü mevcut değildir. CDC'DE VİRÜS YOK.

Bir başka ipucu da "İZOLAT" kelimesinin kullanılmasıdır.

Bu, İZOLE EDİLMİŞ VİRÜSÜN MEVCUT OLMADIĞI anlamına gelir.

Başka bir deyişle:

HİÇ KİMSEDE COVID-19 VİRÜSÜNÜN İZOLE EDİLMİŞ BİR ÖRNEĞİ YOKTUR.

HİÇ KİMSE COVID-19 VİRÜSÜNÜ İZOLE ETMEMİŞTİR.

BU NEDENLE, HİÇ KİMSE MEVCUT OLDUĞUNU KANITLAMADI.

Sanki bu, dünyayı şok etmeye yetecek bir ifşa değilmiş gibi, CDC, izole edilmemiş virüsü tespit etmek için teşhis amaçlı bir PCR testi sunduklarını söylemeye devam ediyor… ve test, var olduğu kanıtlanmamış virüsten geldiği varsayılan RNA'yı arıyor.

Ve bu testi kullanarak, CDC ve dünyadaki diğer tüm halk sağlığı kurumları KOVID vakalarını ve ölümlerini sayıyor… ve hükümetler, bu vaka ve ölüm sayılarını gerekçe olarak kullanarak kilitlemeler ve ekonomik yıkım başlattılar.

İnsanlar "virüs var ama ortaya çıkarılamıyor" sanıyorlarsa yani başka bir materyalin içine gömülmüş ama çıkarılıp saflaştırılmamış ve izole edilmemiş olmasına rağmen virüsün varlığına inanıyorlarsa, bu insanlar Ay’ın yeşil peynirden yapıldığına da inanırlar.

Bu şunu söylemek gibidir: "20 trilyon dolarımız var, onlar sayısız hesabımızın bir yerlerinde bulunuyor, sadece nerede olduğunu bilmiyoruz." Nerede olduğunu bilmiyorsanız, paranız olduğunu da bilmiyorsunuzdur.

“Arabanın anahtarları evin içinde bir yerde. Sadece nerede olduğunu bilmiyoruz." Gerçekten mi? Nerede olduğunu bilmiyorsanız, anahtarların evde olduğunu da bilmiyorsunuzdur.

“Kayıp füze cephanelikte bir yerlerde, biz sadece nerede olduğunu değiliz." Hayır. Nerede olduğunu bilmiyorsanız, füzenin cephanelikte olduğunu da bilmiyorsunuzdur.

"COVID-19 virüsü, elimizdeki materyalin bir yerlerinde - onu bu materyalden ayırmadık. Ama ne olduğunu biliyoruz ve onu tanımladık ve yapısını biliyoruz." HAYIR BİLEMEZSİN. BUNU VARSAYARSIN.

BİLİM VARSAYIM DEĞİLDİR.

"Ama ... ama ... bir laboratuvardaki birkaç araştırmacının virüsü izole ettiğini söyleyen bir çalışma var ..."

Yaptıklarını söylüyorlar. Ancak Temmuz ayında CDC, virüs bulunmadığını söylüyor. Sanırım bu, virüsü o laboratuvardan CDC'ye getirecek kamyonların olmadığı anlamına geliyor. Kamyonların benzini bitmişti. Yağmur yağıyordu. Köprü kapanmıştı. Kamyonlar dükkandaydı. Sürücü Joe maskesini bulamadı ve onsuz evden çıkmak istemedi ...

BİLİM VARSAYIM DEĞİLDİR.

Salgın, zehirli ağacın köküne kadar inen bir sahtekarlıktır.

Asıl soru şudur: Doktorlar, COVID-19 dedikleri şeye sahip olduklarına inandıkları hastaları tedavi ediyorlarsa acaba ASLINDA NEYİ tedavi ediyorlar?


KAYNAKLAR :


Konuyu destekleyici diğer önemli bir yazı :

2.695 görüntüleme
bottom of page