top of page

BİR SALGIN(!) NASIL PAZARLANIR ?

Güncelleme tarihi: 23 Eyl 2021

Belçika Grip Komiseri Prof. Marc Van Ranst, salgını(!) halka kabul ettirmek için domuz gribi salgınında(!) kullandığı taktikleri anlatıyor. (22.01.2019)

Bu bilim insanları, toplumdaki gribin yükünü azaltmaya yardımcı olmak için ahlaki bir yükümlülükleri varmış gibi davranıyorlar.

Ve bugünlerin hazırlıkları her ülkede yıllar öncesinden işte böyle böyle başladı. Ondan sonra da saf saf soruyorlar : "Bütün Dünya mı yalan söylüyor?" diye...

Bunların bir kısmı farkında olmadan olaylara süreç içinde alet edilenler, bir kısmı ise farkına vardığında artık ya geri adım atamayacak noktaya gelmiş oluyor ya da bu yolda devam edecek karakterde olduğundan işine bile geliyor.

***

● Ve sonra mesajı iletirsiniz, bunu yapabilirsiniz ve BU ŞEKİLDE YAPMALISINIZ. "Ülkemiz Bir Salgına Hazır" Bu elbette ki abartılı bir öngörüdür.

● Ve sonra "Evet, H1N1 ölümlerimiz olacak" demeniz gerekecek.

● Bunu medyada kullandım. Salgının zirvesinde günde 7 Belçikalı'nın gripten ölümü gerçekçi bir tahmin olur. Bu HER SENE İÇİN GEÇERLİDİR. Pandemik olarak bile...

● Ancak ölümlerden bahsetmek önemli, çünkü bunu söylediğinde insanlar diyor ki: Vay be, nasıl yani? İnsanlar grip yüzünden ölüyor mu?



Kaynaklar :

267 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page