top of page

Tarihin En Büyük Siyasi Aldatmacası - Arslan Bulut

Güncelleme tarihi: 25 Şub 2023

● Gerçekleri araştıranları yalanlamak için kurulan yeni medya takip şirketlerine dünya çapında çok büyük bir fon ayrıldığı, dağıttıkları paralardan anlaşılıyor. Hepsinin tek merkezden yönetildiği belli oluyor.

● Medya da bu işin üzerine gitmiyor. Tam aksine, korona virüs salgını ile ortaya atılan verileri sorgulayan bütün yayınlar, sosyal medya kurumlarının arşivinden siliniyor.

● Her ölüm korona virüs diye kaydedilmeye başlandı. Çünkü sistem, kovid tedavisini finanse ediyor.

Doktorlar, ölüm raporlarını yazarken COVID demeleri için baskı görüyor.

Eve kapatılan insanların, korkudan ve hareketsizlikten bağışıklık sistemleri de zayıflıyor.


28 Nisan 2020 tarihli Washington Times gazetesinde Cheryl K. Chumley imzasıyla yayınlanan analizde, "Yeni korona virüs gerçek ama zamanla bu işin tarihin en büyük siyasi aldatmacası olduğu ortaya çıkacak" denildi.

Yazıda, özetle şu bakış açısı sergilendi:

"Salgın hakkında, Amerikalıları eve ve dünyaya kapalı tutacak veriler mevcut değildir. Karantinayı teşvik edenler, Mart ayında Amerika'da 100 bin ilâ 250 bin arasında kişinin öleceğini tahmin ediyordu. Bu tahminleri, bilgisayar modellemesine dayandırıyorlardı. Ancak, sağlık sisteminin başındaki Fauci, 'Bilgisayar modellemeleri, her zaman problemlidir' diyerek konuyu kapattı ama toplum bununla korkutuldu.

...

...

...





1.943 görüntüleme
bottom of page