top of page

Tecrit, Koronadan Tehlikeli Hale Geldi! - Arslan Bulut

Güncelleme tarihi: 25 Şub 2023

Sonunda medyaya sesimizi duyurmayı başardık. Yeniçağ Yazarı Arslan Bulut bugünkü köşesinde sitemizden bahsetti. Umarız insanlığın aydınlanabilmesi yolunda verdiğimiz mücadelede sesimiz daha geniş kitlelere ulaşır.

 

"Korona gerçeği" diye bir İnternet sitesi kuruldu. Sosyal medyada da faaliyet gösteriyorlar. Yalnız bütün dünyada olduğu gibi, bu sitenin videoları da Youtube tarafından yayından kaldırıldı. Gerekçe olarak bu videolarda Dünya Sağlık Örgütü verilerine aykırı yayınları kaldırmaya karar vermiş olmalarını gösteriyorlar. Facebook ve Twitter'ın da benzer uygulamaları var. Öncelikle Bill Gates hakkındaki iddiaların yaygınlaşmasını önlemeye çalışıyorlar ama bu çabalar, iddiaların doğruluğuna delil sayılıyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklamalarının doğru olduğuna dair bir kanaat bütün dünyada geçerli kılınmak isteniyor. Oysa ABD Başkanı Trump, bu örgütü Çin'in sözcüsü olmakla suçladı ve yardımı kesti. Örgütün, başlangıçta "korona virüs insandan insana bulaşmıyor" diye açıklama yaptığını da hatırlatan ve yardımı kesen Trump, dakika başı Amerikan medyasını eleştiriyor.

Trump'ın sayfasında gönderilen bir karikatürde, ABD ve İngiltere basını, kusmuk olarak gösteriliyor.

***



337 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page