top of page

Virüs Teorisi Ne Kadar Geçerli ?

Güncelleme tarihi: 4 Eki 2021

Bu video Mikey Landings yapımıdır ve

David Crowe, Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman ve Jon Rappoport 'un çalışmalarına dayanmaktadır.





Çeviriyi yapan coronaloji.com sitesinin notu:


Viroloji ve aşı bilmi tamamıyla tek bir önerme üzerine kurulu, o da virüslerin hasta edici, enfeksiyöz ajanlar olduğu”, demiştik sitemizdeki bir başka yazıda. Oysa ağdası tıbbın içindekiler bile bakmaya cesaret edemesin diye özellikle koyu tutulmuş jargonu, gözümüzle gördüğümüz gerçeklerle hiçbir şekilde uyuşmasa da dogma adına biat etmeye zorlandığımız temelsiz “teoriler” ve asılsız “varsayımlar” bütünü virolojinin şu an, gen ve bilgisayar teknolojileri ile girdiği dünyaevinin ortaya çıkardığı bilim-kurgu filminin sonu gelmeyen ve ancak bizim sonumuzu getireceği kesin bölümlerinin hiçbir söz hakkı olmayan figüranları durumundayız.

Akla yatkın açıklamaları reddetmeyelim.

Doğruları görmekten ve ifade etmekten çekinmeyelim.

Ezberlerimizi ya şimdi bozalım ya sozsuza dek susalım.

Virüs denilen genetik kod paketleri gerekli anlarda hücremizin yaptığı, vücudumuzun kendini savunma, temizleme, önlem alma ve hücreler-dokular-organlar-sistemler arası haberleşme sisteminin ulakları, mesaj kodları mı? Evet. Adına ister virüs ister eksozom deyin, bunlar bizi iyileştirmek için var, hasta etmek için değil. Bulaşmıyorlar; herkes kendi virüsünü (eksozomunu) kendisi yapıyor; gerektiği tipini yapıyor; anında uyarlıyor (kimileri buna “mutasyon” diyor); gerektiği miktarda yapıyor. Gerçek manada virüs izolasyonu yapılıp, “virüs” tek başına alınıp herhangi bir canlıya tanıtıldığında hasta etmiyor. O yüzden virüsü illâ başka hayvan hücre ve dokuları ile birlikte, içine birtakım antibiyotikler, formaldehid, alüminyum gibi zehirler ilave edip vücuda tanıtıyorlar ki bağışıklık sistemi —virüse değil— bu zehirlere karşı görevini yapsın, alarma geçsin. Saf halde, yalın olarak bir virüs (eksozom) yapısının kimseyi hasta ettiği şu ana kadar ispatlanabilmiş değil. Sitemizden virüs izolasyonundaki sorunları anlatan yazılar eşliğinde videoyu izlemenizi salık veririz. .aude sapere.

 

Altyazı Metni


Açık fikirli misiniz?

Kısa bir süreliğine bizi dinler misiniz?

Yargılamadan dinleyemez oldu çünkü kimse kimseyi...

Dinlemezseniz işinizden olabileceğinizi söylesek??

Bir daha kimseyle sarılıp kucaklaşamayacaksınız desek??

Hayatta kalmanız buna bağlı desek??


Şöyle bir teori öne sürsek :

A'dan Z'ye zehre batmış bir dünya düşünüyorsunuz önce...

Havası, suyu, toprağı zehre doymuş; gıdasından ilacına kadar zehirli olsun.

Stresin bile bedende zehre dönüşebildiğini düşünün.

Tüm bu toksinlerin HÜCRELERİMİZE kadar bizi zehirlemekte olduğunu düşünün şimdi.

Hücreniz bu durumdan korunmak için kendini müdafaa etmek zorunda ve ediyor da.

Zehirlenen genetik materyali (RNA veya DNA olabilir bu) alıp paketliyor ve minik protein topçukları halinde hücreden dışarı atıveriyor.

Dışarı salınan bu genetik materyal topçuklarına EKSOZOM diyelim.

Bu eksozomlar mesaj görevi görüp, gidip başka hücreleri de o zehre karşı uyarabiliyor ve böylelikle tüm bedende hücreler harekete geçip içlerindeki zehirlenmiş materyali toparlayıp dışarı atabiliyor olsun.

Ayrıca yılın belli dönemlerinde hava sıcaklığında yaşanan düşüş ve yükselişlerle birlikte insan bedenlerinden daha yüksek sayı ve miktarda zehir ve genetik materyal boşaltıyor, bu boşaltım işlemi esnasında da hastalık belirtileri oluşuyor olsun.

Bu eksozomlar hakikaten de bedende yayılma eğiliminde olsalar da aslında

ne hastalık yapıcı ne de enfeksiyöz olsunlar.

Bu, EKSOZOM TEORİSİ idi.


Gelelim günümüzün hakim VİRÜS TEORİSİ'ne...


Virüsler, genel olarak CANSIZ YAPILAR olarak kabul edilmekte.

Hücre yapısına sahip olmadıkları gibi, kendi başlarına üreme kabiliyetleri de yok.

Gelin görün ki, bunlardan TRİLYONLARCASINI taşımaktayız bedenimizde.

RNA veya DNA şeklinde küçücük genetik materyal parçacıkları bunlar ve hücreye giriş-çıkış yapan minik protein topçukları içinde paketlenmiş haldeler.

Tanıdık geliyor mu?


Bu yapıların bir kısmının ENFEKSİYÖZ ve HASTALIK YAPICI özellikte olduğu, insandan insana geçerek bedende çoğalmaya gittiği ve bizi hastalandırıp öldürdüğüne İNANILIYOR !


Şimdi şu Korona Virüs durumuna bakıp bu iki teori açsından ele alalım.

Korona Virüsün ortaya çıkış hikayesiyle başlayalım işe.

Bir grup insan ciğerlerinden rahatsızlanıyor ve antibiyotik tedavisine yanıt vermedikleri görülüyor. Bunu görünce tıbbi yetkililer tabi ki(!) hemen virüs aramaya başlıyorlar.

Sonunda da elektron mikroskobunda, hücrelerden dışarı atılmakta olan minik protein topçuklarını görüyorlar.


Pekala, ilk karşılaştırmamızı yapalım şimdi :


Her iki teoriye de (eksozom & virüs) uyuyor bu görülen şey.

EKSOZOM TEORİSİ VİRÜS TEORİSİ

I I



Arkasından, acaba bu grup hastada daha önce hiç görmediğimiz bir kısım RNA bulur muyuz diye bakıyorlar, buluyorlar da.


Bu durum da her iki teoriye uyuyor.

EKSOZOM TEORİSİ VİRÜS TEORİSİ

II II



Fakat "VİRÜS" dedikleri bu yapıyı AYNEN alıp deneylerle, insan veya hayvanda ENFEKSİYON oluşturabildiğini İSPATLAYAMIYORLAR !

"Karşılaştığımız vakaları etse etse bu 'RNA parçası' hasta ediyordur" ÖNKABULÜYLE, bunun kişiden kişiye BULAŞTIĞINI VARSAYIYORLAR.



"Test"lerin nasıl çalıştığını biliyor muyuz?

Gebelik testi gibi (Evet/Hayır) sonucu çıkaran bir test değil bu.

PCR testi denilen bu teknikte, cihaza konuşan genetik materyal (RNA/DNA) düzinelerce kere KARESİ ALINACAK şekilde çoğaltıldıktan sonra orjinal moleküllerin milyarlarca, hatta TRİLYONLARCA kopyası elde ediliyor, daha sonra bu kopyalar içinde kendi aradıkları RNA kısımcığından kişinin "POZİTİF" sayılmasına yetecek sayıda "var mı", "yok mu", ona bakılıyor.


Fakat olay şu ki, belirli bir noktada bu katlanarak çoğalan materyalden KİME BAKSANIZ POZİTİF çıkıyor zaten ! Cihazın kaç devirde çalıştırılacağı, materyalin kaç kat çoğaltılacağı KEYFİ olarak belirleniyor.

"CV-19 testi" olarak kullanılan farklı tip PCR cihazlarında öngörülen DEVİR/DÖNGÜ sayıları da FARKLI. FDA'nın kullanım onayı verdiği 33 test arasında 10 farklı devir/döngü kesim noktası var mesela !


Biraz tuhaf bir durum, öyle değil mi?

"Test"in mucidi olarak Nobel Ödülüne layık görülmüş ismin, bunun "ENFEKSİYONEL HASTALIK" teşhisinde kullanımını DOĞRU BULMADIĞINI bilmek istersiniz belki?


Bu "test" ile ilgili birtakım sorunları da duymuşsunuzdur belki?

Yüksek orandaki "HATALI POZİTİFLER" gibi mesela?

Vücudunuzdan aldıkları bir kısım genetik materyal 37 kere kendiyle çarpılıp çoğaltıldıktan sonra içinde aradıklarına sahip olduğunuza hükmettiler diyelim...


Bu da hem eksozom hem virüs teorisi bakımından makul bir durum. Fakat öbek öbek hastalananlar etrafta (!), New York'a baksanıza?!

O zaman KESİN VİRÜS olmalı bu?!

Oysa... yaşadığınız yerde sizi zehirleyen bir şey varsa, muhtemelen civardakiler de bundan etkileniyordur. Yılın belli zamanlarında hepimiz ortak şekilde vücuttaki toksinleri atma eğilimine giriyorsak da, bir çok insanın eşzamanlı olarak hastalık belirtisi göstermesi de normaldir.


Bu da 2 teoriye de uyan bir durum.

EKSOZOM TEORİSİ VİRÜS TEORİSİ

III III



Pekala, şimdi işlerin ilginçleştiği yere geldik...


Şu "Diamond Princess" yolcu gemisi vukuatına bir geri dönelim.

Günlerce aynı odada alt alta, üst üste tıkılı kalan insanların test sonuçlarının hiçbir şekilde birbirini tutmadığını biliyor muydunuz?

Birinin bunca enfeksiyöz(!) bir hastalığı olacak ve günlerce ranza paylaştığı kişiye bulaştırmayacak?!

"Eksozom Teorisi" ile açıklanabiliyor bu durum, -keza RNA topçukları kişiden kişiye bulaşmıyor bu teoriye göre- lakin "Virüs Teorisi"ne uymuyor, çünkü RNA topçuklarını hayli ENFEKSİYÖZ kabul ediyor bu teori.

EKSOZOM TEORİSİ VİRÜS TEORİSİ

IIIII IIII



Illinois'te saptanan ilk hastalık bulaşma olgusuna bakalım :

Wuhan seyahati sonrası bir kadın ve kronik hastalık sahibi eşinin testleri pozitif çıkıyor.

Sağlık birimleri bunun üzerine çiftin YAKIN temasta bulunduğu 300'ün üstünde kişiye test yapıp kaçının virüsü kaptığına bakıyor.

Bilin bakalım kaç çıkıyor? SIFIR pozitifle karşılaşıyorlar.

Bu durum da Eksozom Teorisi ile açıklanabiliyor, çünkü EKSOZOM BULAŞICI BİR ŞEY DEĞİL. Lakin bunu Virüs Teorisi ile açıklamak mümkün değil, çünkü buna göre virüsün bulaşıp enfekte ediyor olması lazım.

EKSOZOM TEORİSİ VİRÜS TEORİSİ

IIIII I IIII



Hatta dünyanın dört yanından, testi bu RNA parçası için pozitif vermiş olduğu halde ne bir yere seyahat etmiş ne de enfekte biriyle bilinen bir teması olmuş hastalara dair yığınla bildirim olduğunu biliyor muydunuz?

Ücra bir köşede yalıtılmış bir hayat sürerken krizin başında aniden testi pozitif vermeye başlayan insanlar bunlar.

Yine Eksozom Teorisi ile açıklayabiliyorsunuz bu durumu; çünkü RNA'yı kendi hücremiz, bir savunma mekanizması olarak yine kendi üretir diyor bu teori.

Virüs Teorisi ile yine açıklayamıyorsunuz bu durumu; çünkü bunda, enfekte biri ile yanyana gelip dışarıdan almış olmanız lazım vücuda virüsü.

EKSOZOM TEORİSİ VİRÜS TEORİSİ

IIIII II IIII



Peki testi pozitif verdiği halde hasta dahi olmayan onca insana ne demeli?

Pozitif çıkanların %80'i ya "ASEMPTOMATİK" ya da "HAFİF NEZLE" belirtileri var !

Niye peki?

Eksozom Teorisi'ne pekala uyuyor bu, çünkü hastalığın SEBEBİ bu RNA parçacıkları DEĞİLDİR der bu teori !

Virüs teorisine göre ise yine yerine oturmuyor taşlar; çünkü "virüs" varsa organizmayı hasta düşürmesi lazım.


EKSOZOM TEORİSİ VİRÜS TEORİSİ

IIIII III IIII



Daha da tuhaflaşıyor işler...

İnsanların testi pozitif verdikten sonra sadece bir-iki gün içinde negatif, ardından yeniden pozitif çıkabildiklerini biliyor muydunuz?

Eksozom Teorisi ile gayet rahat açıklayabileceğiniz bir durum bu; değişen koşullara göre hücreler dışarı daha az veya daha çok eksozom veriyor olabilir pek tabi.

Gelgör ki, virüs teorisine yine uymuyor bu durum; çünkü buna göre vücuttan virüsü temizleyene kadar "enfekte"sin bir defa.

EKSOZOM TEORİSİ VİRÜS TEORİSİ

IIIII IIII IIII


Şimdi bu teorilerden hangisi daha makul sizce ?

" 'Virüs' denilen yapıların esasen EKSOZOM olduğunu düşünen VİROLOGLAR var" desek, ne düşünürdünüz mesela?

Doktorlar ve bilimin diğer alanlarından uzmanlar da bu görüşte hemfikir desek??


Bu noktada ister hakim "Enfeksiyöz Virüs Teorisi" ister gitgide daha çok dillendirilmeye başlanan "Eksozom Teorisi" sizce doğru olsun, asıl mevzu bu PCR testine itimadınızın olup olmadığıdır.


Hayatınızın belki de hiçbir manası olmayan bu testin vereceği sonuca tabi olmasını nasıl karşılıyorsunuz?


Sevdikleriniz olsun ister misiniz bu testi?


Yoksa acaba bu testi RET mi ETMELİ?




Bu video Mikey Landings yapımıdır ve

David Crowe, Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman ve Jon Rappoport 'un çalışmalarına dayanmaktadır.




Kaynaklar :

720 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page