top of page

Ankara Diş Hekimleri Odası'nın Talihsiz İnceleme Yazısına verilen DERS NİTELİĞİNDEKİ CEVAP

Güncelleme tarihi: 18 Tem 2021



Diş Hekimi T.D tarafından yapılan şikayet üzerine, Türk Diş Hekimleri Birliği ve Ankara Diş Hekimleri Odası meslek örgütlerimizin, hakkımda başlattığı inceleme yazısına verdiğim cevap belgelerinin fotoğraflarını paylaşmak istedim.


Bu belgeler Ankara Diş Hekimleri Odasına 27.01.2021 tarihinde ulaşmıştır. Aynı gün saat 23:25 te Diş Hekimi T.D bana e-posta ile tehdit mesajları göndermiştir. 🙂 Tehditleri kayıt altındadır.


Şimdi bu haberi kendisine ileten kişi ya da kişiler kimlerdir? Dava süreci başladığında inşallah açığa çıkacaktır. Meslek örgütü içindeki kişi ya da kişiler tarafından Kişisel Verilerin Korunmasının ihlal edildiğini düşünüyorum. Yoksa bu T.D'nin bundan aynı gün nasıl haberi olacaktı ?


T.D ve işbirlikçilileri zamanı geldiğinde inşallah, mahkemede hesap vereceklerdir. Süreçleri sosyal medya hesaplarımdan paylaşmaya devam edeceğim. Mahkeme süreci için delileri ve kanıtları hazırlıyorum. Korkutarak ve baskılar ile bizleri engellemeye çalışıyorlar. Allah'ın izniyle sevgi ve cesaret ile mücadele edeceğiz. Gerçekler açığa çıkıyor🙂🙏


Diş Hekimi Mahmut Demirkan


***


Her şeye bir kılıf bulabilirler belki ama “Savunacağınız bilgilerinizi, kanıtlarınız ile sunmanızı istiyorum” ‘a KANIT ile CEVAP VEREMEYECEKLERDİR. ❗️Ya da kanıt diye sunacakları ASLA kanıt niteliğinde olmayacaktır.

ADİL bir mahkemede KESİNLİKLE KAYBEDEN taraf olurlar. BU NET.


Aslında böylesine dayanaksız ve yüzeysel bir yazıyı yazanlardan Mahmut Bey’in akıl dolu hamlesine karşılık gelebileceğini dahi zannetmiyorum. Gelse bile bu yüzeysellikle bir kaç hamle sonra MAT olmaları kaçınılmaz.


Corona Gerçeği



901 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page