top of page

Banu Avar : "Onlar aşı değil, bir takım sıvılar... Karatay ne diyorsa o" ELEŞTİRİSİ













 


"Onlar (Covid aşıları) 'aşı' değil birtakım sıvılar..."


Bu kelime oyunu ile;

- Daha en başında teori olmaktan öteye geçirmekte modern tıbbın dahi güç yetiremediği mikrop teorisini kesinleştirmeye çalışırsınız.

- Bu teori temelinde dayatılan tüm aşıların çalışma mekanizmasını (kan dolaşımını zehirlemek/sistemi iltihaplandırmak) sorgulamaktan insanları alıkoyarsınız.

- Aşıların tüm kimyevi ve ağır metal içeriklerinin listesini göz ardı ettirirsiniz.

- Aşıların tüm kimyevi ve ağır metal içeriklerinin kısa vadede/uzun vadede vücutta sebep olduğu/olacağı hasarları halı altına süpürürsünüz.

- Bebeklik ve okul çağı aşılarının, sonradan genetik hastalık diye yutturulan otizme, otoimmün rahatsızlıklara, erkenden ya da seneler içinde kendini gösteren çeşitli nice hastalıklara, felçlere ve ölümlere sebebiyet verdiği gerçeğine insanların dikkat kesilmesinin önüne geçersiniz!


AŞI AŞIDIR VE TÜM AŞILAR ZEHİRDİR!


Sayın Avar'ın diline pelesenk ettiği o küreselciler, insanları zehirlemeye Covid aşıları ile başlamadı!


Kendisi bir araştırmacı gazeteci olarak her sene hızla yükselen bir ivmeyle artan otizm vakalarının başlıca müsebbibinin çocukluk aşılarından başta kızamık aşısı olduğunu bilmeliydi.


Kendisi bir araştırmacı gazeteci olarak tüm aşıların insan ve hayvan fetüs hücreleri, çeşitli kimyasal ve ağır metaller ihtiva ettiğini öğrenmeli ve insanlara bunu duyurmalıydı.


Kendisi bir araştırmacı gazeteci olarak o küreselcilerin Covid plandemisinden önce nice plandemi tuzaklarıyla geldiklerini; çok eski değil daha 2009'da domuz gribi sahtekarlığını Avrupa Konseyi'nde "ilaç şirketleriyle ortaklaşa düzenlenen bir korku kampanyasıydı" diyerek itiraf ettiklerini insanlara anlatmalıydı.


Kendisi bir araştırmacı gazeteci olarak İspanyol gribinin Rockefeller Tıbbi Araştırmalar Enstitüsü'nün elinden çıktığını, en başında çocuk felci salgınının Rockefeller'a ait Standard Oil'in "sivrisinekler virüs yayıyor" palavrasıyla tüm şehirlere DDT püskürtme kampanyası düzenlemesi sonrası patlak verdiğini, çiçek salgınının ve nice tarihte görülen yahut görüldüğü iddia edilen salgınların hiçbirine aşılarla son verilmediğini, modern tıbbın "salgınlar aşılar sayesinde eradike edildi" iddiasının kocaman bir yalan olduğunu araştırmalı ve insanlara bu gerçekleri aktarmalıydı!


Ama dört sene sonunda söyleyebildiği sadece: "Onlar aşı değil, sıvı..."

"Siyonistler şöyle böyle..." deyip, aşıların Siyonistlerin insanlığa yönlendirdiği en tehlikeli silah olduğunu görememek...


"Siyonistler, küreselciler şöyle böyle..." deyip modern tıbbı, "tedavi" adı altında aşı ve ilaçlarla insanları yavaş ve sinsice hasta etmek ve öldürmek için tesis ettiklerini anlayamamak...


Bugün kendi halinde bir ev hanımı bile evladı için aşı içeriklerini sorguluyor.

Sadece insanlar için değil hayvanlara, evcil hayvanlara yapılan aşılar dahi sorgulanıyor.


Sizler hala zaten insanların bildiği şeyleri söylemekle yetiniyorsunuz.


Konforlu muhalefetiniz can sıkıcı olmaya başladı.



Kaynak :




22 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page