İklim Kanunu Türk Milletinin Kafasına Geçirilecek Bir Çuvaldır!
- CoronaGerçeği
- 4 Nis
- 1 dakikada okunur
KÜRESEL İKLİM DAYATMASINA HAYIR!
TBMM’ye sunulan Türkiye’nin ilk “İklim Kanunu” teklifinde ; ekonominin, şehirlerin, tarım ve gıda başta olmak üzere kritik sektörlerin
güya iklim krizinden etkilenmemesi için
yapılacak düzenlemeler sıralanıyor.
Tümüyle küresel elitlerin denetimine sokulacak olan hedef ülkelere,
bala bulanmış bir zehir daha sunuluyor!
Yasayla eğitimden sağlığa Türkiye’ye bir
küresel denetim kelepçesi daha geçirilecek.
Türkiye “Yeşil Taksonomisi” kurulacak, “Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması” devreye alınacak. Okullarda “yeşil teknoloji” müfredata girecek.
Yasayla sadece sanayi sektörleri değil; şehirler, tarım, hayvancılık doğrudan elitlerin çıkarları doğrultusunda şekillenecek!
Dünyayı çöpe ve zehire boğan uluslararası şirketler işlerine devam ederken Türkiye’ye sıfır karbon politikasını dayatacaklar ve
enerji kaynaklarımıza, tarımımıza, hayvancılığımıza nokta koyacaklar!
Bu yasa zaten yeterince kırılgan hale getirilmiş tarım ve hayvancılığımızın tümüyle küresel gıda tekellerine devredilmesi demektir. Bu uluslararası tekellerin izni olmadan tek bir keçi, koyun, inek besleyemeyeceğiz. Maydanoz yetiştirirken bile izin almak zorunda kalacağız demektir!
Küresel elitin et olmayan yapay et, yapay protein gibi ürünlerine pazar olacağız demektir. Zaten olmayan gıda güvenliğimizin tamamen yok olması demektir!
Benzinin kotalanması ve elektrikli araç dayatmasıyla vatandaşların tümünün hareket kabiliyetinin sınırlandırılması kaosa sürüklenmesi demektir!
Ayrıca karbon ayak izi uydurmasıyla
digital sistemin dayatılması da ekonomide ayrı bir kaosa yol açacaktır!
Bu konuda farklı ses çıkaranlara da baskı uygulanacak ve hak ve özgürlüklerimiz bir kez daha ihlal edilecek!
Halkımızın büyük çoğunluğu ne olduğunu anlamadan
kendi eliyle kendi ayağına sıkmış olacaktır.
İklim kanunu Türk milletinin kafasına geçirilecek bir çuvaldır!
Bu yasa tasarısına karşı olanca sesinizi çıkarınız! Sessiz kalmayınız!
Banu AVAR, 2 Nisan 2025
Comments