top of page

Hayatımda böyle hastalık geçirmedim! İyi de bu ölenler niye ölüyor!? Diyenler için...

Güncelleme tarihi: 29 Ara 2021






Hayatımda böyle hastalık geçirmedim! Bu hastalığı ancak yaşayan bilir... İyi de bu ölenler niye ölüyor!? Diyenler için…


Hiç hayatınız boyunca böyle bir sürece maruz kaldınız mı?

● Bu kadar güçlü bir korku ve endişe içinde oldunuz mu? ● Doğal ortamdan bu kadar uzak kaldınız mı? ● Bu kadar süre maske taktınız mı? ● Sosyal ilişkileriniz ve psikolojiniz hiç bu denli etkilendi mi?


Bu süreçte yaşananlar bağışıklığı düşürür hatta çökertebilir ve bu durumunda vücut her zamanki alışılmış tepkilerinin dışında tepkiler gösterebilir.


● Korku, stres hormonunun yani adrenalinin salgılanmasına neden olur. ● Maske nedeniyle vücut, yaradılışına aykırı olarak normalin altında oksijen aldığında dengeyi kurabilmek için yine bu hormonu salgılar. ● Doğal ortamdan uzak kalındığında vücudunuz bakteri, parazit ve mikroplarla yeterince alışverişte bulunamaz ve antikor üretimi de azalır. ● Bunların dışındaki çeşitli faktörleri ve maruz kalınan sosyo-psikolojik etkenleri de ilave ettiğinizde ve süreç uzadığında vücudunuz hastalıklara karşı her zamankinden açık hale gelebilir.


Direnci yüksek olanlarda bu süreç, atlatılabildiği gibi, yaşı ileri, akronik hastalıkları olanlar veya hiçbir hastalığı olmayıp direnci düşük olanlarda ise ölümle sonuçlanabilir.


Ama kesin olan bir şey varsa bunun sebebi ASLA, %100 geçersiz bir teste dayandırılan, varlığı kanıtlanmamış bir virüs(!) olamaz !

Sebep, bu virüsü(!) gerekçe gösterip uygulanan kısıtlamalar nedeniyle bağışıklığın çökertilmesi ve uyguladıkları alışılmamış tedaviler olamaz mı?


Doktor olsun, uzman olsun, bunu her kim iddia ediyorsa kanıtsız konuşuyor. Eğitildiği modern tıp sisteminin ezbere bilgilerine, varsayımlara, genellemelere, gördüğüne, duyduğuna göre konuşuyor. Ama bilim ve kanıt esaslı konuşmuyor.
407 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page