top of page

Virüsler Yoksa Bulaşma Nasıl Oluyor? | Moleküler Biyolog Dr. Stefan Lanka Yanıtlıyor...

Dr. Stefan Lanka

Moleküler Biyolog ve Deniz Biyoloğu 2012'de başlayan ve 2017'de sonuçlanan "Kızamık Virüsü Davası"nı kazanarak virüsün olmadığını kanıtlamıştır.

Temmuz 2022'deki Röportajından
















Videonun Metni


Dr. Stefan Lanka :

Bu soru, böyle maddi bir şeyin olduğunu VARSAYMAKTADIR.

Ve aslında, fiziğin 2.500 yıl önceki ön kabulüyle zihnimize yerleştirdiği, her şeyin yalnızca maddi mekanik etkileşimlerle gerçekleştiğine dair düşünce sebebiyle (bu zorunlu bir mantıktır) bizi dengeden çıkaranın, hasta edenin, mekanik bir şey, maddi bir şey olduğunu varsaymak zorunda kalıyoruz. Yani var olmayan bir hastalık zehirini...


Alex Quint :

Yani yaygın görüşe göre bir hastalık ancak maddi bir şey tarafından tetiklenebilir... ve sadece onu bulup onla savaşmalıyım.


Dr. Stefan Lanka :

Ve bu (ön kabul), zorunlu bir mantığa sebep olmakta, sürekli olarak yeni fikirler ortaya atılmakta ve tarih boyunca hastalık zehirlerine, neye benzediklerine dair vs. inanılmaz derecede farklı görüşler öne sürülmüştür.

Ve bu konuyla ilgili tarih incelendiğinde, söz konusu görüşlerin birbiriyle TAMAMEN ÇELİŞKİLİ olduğu görülür.

Ve hepsinden önemlisi, bulaştırılabilir bir şey olduğu varsayımı HER SEFERİNDE ÇÜRÜTÜLMÜŞTÜR ! Tüm tarih boyunca...

İnsanlar üzerinde bulaşma girişimlerine yönelik deneyler yaptılar.

Ve HİÇBİR ZAMAN aynı hastalık belirtisi bir başkasına BULAŞTIRILAMADI.

Alex Quint :

Evet, bunu defalarca okudum ve duydum. Fakat şimdi şöyle ki, bazen bilinen belirtilerde bir artış oluyor. Ne bileyim, soğuk algınlığı dalgası ya da yakın zamanda arkadaş çevremde bile sayısız, birbirinden bağımsız, mide-bağırsak sorunlarıyla ilgili bir dalga oldu. Bunu nasıl açıklayabilirsin?


Dr. Stefan Lanka :

Biyolojiye bakarak, biyolojinin gerçekte nasıl çalıştığını anlayarak.

Ben buna beden-ruh biyolojisi diyorum. Dr. (Ryke Geerd) Hamer'in tanı-sistemine dayalıdır. Bir kelime seni öldürebilir, bir kelime seni iyileştirebilir. Bir kelime de iliklerine kadar vurabilir.

Öfke (sıkıntı), başka yolla kurtulamayacağın bir şeyi sindirmen için tümör oluşumuna yol açabilir vb.

Bu, bireysel olarak başına gelebildiği gibi özellikle korku tetiklendiğinde elbette toplum içinde de gelebilir.

Ve eğer bu korku gerçekten ciddiye alınırsa yani varlığımı tehdit edici bir etkisi olursa, işte o zaman beni vurur. O andan itibaren hastalık diye tanımladığımız değişiklikler başlar.

İşte bu da 2500 yıldır zihnimize işlenen mekaniksel (maddi) tablo ile daha öncesinde var olmuş, birçok kültürde (vedik kültürü vb.) hep var olmuş ve Dr. Hamer ile tekrar gün yüzüne çıkan anlayış arasındaki temel farktır.


Yani hastalık dediğimiz süreçlerin, varlığımızı tehdit eden bu gibi durumlarda bizi hayatta tutmak için gelişen anlamlı süreçler olduğu anlayışı.


Alex Quint :

Yani hastalık belirtileri aslında iyileşme sürecidir... Ve biz de bu travmaya, bu tepkiye yol açtığı HİÇ KANITLANMAMIŞ olan maddi bir şeyle savaşıyoruz !


Dr. Stefan Lanka :

Evet, çoğu durumda aslında komplikasyonlarla vs. acı verici olabilen iyileşme süreçleriyle savaşıyoruz çünkü bunu tanımıyoruz.

Tamamen maddi kusurlar olduğunu VARSAYIYORSUZ ve aslında bir ruhun etki ettiğini, içimizdeki ruhun etki ettiğini, bilincimizi ortaya çıkardığını anlamıyoruz.

İşte belirleyici olan budur.


Alex Quint :

Bu da prensipte plasebonun neden işe yaradığının da bir açıklamasını sağlar.

Dr. Stefan Lanka :

Kesinlikle !


Alex Quint :

Evet.

Plasebonun neden işe yaradığını da çok kısa açıklamak ister misin?


Dr. Stefan Lanka :

Evet, sanırım çoğu kişi bunu biliyor. Yani bilimsel bir çalışma yapılır. Bir grup, belirli bir etkiye sahip bir ilaç aldığına inanır. Sonra diğer grup da buna inanır ama aynı ilaç verilmez.

Ve hatta öyle plasebo çalışmaları yapıldı ki, ilacı aldılar ve sonra asıl ilacın verilmediği söylendi. Ve asıl ilacın verildiği gruba göre çok daha iyi iyileşme gösterdiler.

Etki edenin MADDE OLMADIĞI KANITLANMIŞTIR.

Tekrar iyileşeceğime, beni öldürmeyeceğine veya bana zarar vermeyeceğine, yani kötülüğün bende olduğuna dair farkındalık, güven ve inanç etki ediyor. Hepsi bununla ilgili...


Eğer mekanik yaşam modeliyle... moleküllerin birbirine dokunduğu, tesadüfen oluştuğu ve daha güçlü olanın üstün geldiği... bu bakış açısıyla, travmaların atlatılmasında, hayati durumlarda başıma gelen her şeyi, bana yardımcı olan anlamlı bir süreç olarak değil de maddesel bir kusur olarak gördüğümde zihinsel bir tuzağa düşerim.

Virüsün varlığını SORGULAYIP SİSTEMATİK OLARAK İNCELEYEN herkes bunu fark etmek için büyük bir şans elde edecektir.

Böylece bireysel olarak bundan (bu korkudan) kurtulabilirim. Ve toplumsal olarak bunu çok önemsiyorum çünkü bugün barışı sağlayabilecek şey, gerçekte biyolojide (virüsün) bir temeli olmamasına rağmen,

KORKUYLA KASTEN MANİPÜLE EDİLDİĞİMİZİN bilincine varmamızdır.

Kaynak :


İlişkili Kaynaklar :
759 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments