top of page

20 Mart 2021’de Dünya Çapında Gösteriler

Güncelleme tarihi: 20 Mar 2021



20 Mart 2021 Cumartesi günü Dünya'nın her yerinden insanlarla birlikte özgürlük ve barış için yan yana olunacak. Almanya'nın tam ortasında, KASSEL'de.

[ Korona Önlemlerine Karşı Büyük Gösteri ]


En az BİR ORTAK HEDEFİMİZ var! Farklı ülkelerden canlı yayınlarla birlikte günümüzün Dünya çapındaki en büyük gösterisini oluşturacağız! Çünkü yalnız değiliz.



Orgnizasyon :

(engel koymuşlar ama devam diyerek ilerleyince site açılıyor)


Videonun Orjinali


NOT

***

Bu organizasyona destek verenleri başından beri takip ediyoruz. Yüzlerce saat yayınlarını izedik, çalışmalarını takip ettik, adeta ciğerini biliyoruz bu insanların.


Bu insanlar Almanya’da 2 ay boyunca giderek artan bir kitleyle her gün 3 farklı şehirde/semtte barış ve barışçıl mesajlarla dolu gösteriler yaptılar. Yüzbinlerin katıldığı en büyük gösterilerde dahi barış ve sevgi mesajları verdiler. Hepsinde de aralarına çomak sokup, kışkırtıp bunları kötü göstermek isteyenler oldu ama başaramadılar.


Aynı anda tüm Dünya’da organize olmayı sebep göstererek “bunu ancak küreselciler yapabilir” demek ne kadar da sağlam bir kanıt oluyor!?


1 yıldır her türlü mücadeleyi veren bu insanlar, uzun zamandır hazırlandıkları böyle bir organizasyonu planlamaktan acizler mi?


Amaç isyan çıkartmakmış!!! Bu tip söylentiler, bu insanlara engel olmak, kalabalıklaşmasını önlemek isteyenlerin 1 yıldır sarıldıkları sebeplerden sadece bir tanesi. Neler neler demediler ki kafası karışık insanların onlara katılmasını engellemek için... aşırı sağcı, aşırı solcu, nazi, faşist, kafadan çatlaklar vs.


Bu gösterilere katılan insanların videolarını bu sayfada defalarca paylaştık, merak eden gider izler ve nasıl barışçıl olduklarını görür.


***

136 görüntüleme
bottom of page